Projectfiche: Schilderwerken

Hebt u een werf, woning, fabriekshal te schilderen ?  Of heeft de gevel, tuinhuis en buitenschrijnwerk een nieuwe laagje verf nodig ? Of dient het dak behandeld te worden ?  Met de kwast en borstel kan dit heel tijdrovend zijn. 
 
Een airless verspuitmachine kan hier de oplossing zijn.  Met een airless spuit u de verf, waardoor u veel sneller kan te werk gaan.  Door het airless systeem werkt u zonder hinderlijke verstuiving en u gebruikt bovendien minder verf.  De resutlaat is beter dan met een borstel omdat u een mooie, uniforme laag krijgt. Bovendien is het gezonder !
                                                           

Afplakken is noodzakelijk en dient u grondig te doen.  Maar de tijd die u nodig hebt om goed af te plakken weegt niet op tegen het sneller werken. 

Dankzij het ingebouwde automatisch zelfreinigende systeem wordt het pistool, de pomp, de filter en de slang gemakkelijk gereinigd.  Huurland zal u de nodige uitleg daarover geven, zodat u probleemloos aan de slag kan. 


Voor het schilderen van kleine en grote projecten voor zowel binnen als buiten biedt Huurland 2 types verfspuitmachines aan.   Alle courante spuitkoppen voor verschillende verfsoorten zijn ter beschikking.

1. Type Graco Ultra Max II voor het verfspuiten van latex verven, dunne tot medium dikke verven.  Ideaal geschikt voor binnen- en buitenprojecten met lichte verven.
Bekijk hier de video's van ingebruikname en laat u overtuigen hoe eenvoudig het is.

                                   

2. Type Graco Mark V, voor grote projecten zowel binnen als buiten. Deze machines is geschikt voor dikkere materialen waaronden ook brandvertragende verven, alsook verspuitbare pleiters.

Bekijk hier de video's voor ingebruikname voor de Mark V.