Huurland Oudenaarde en Eke versmelten op 7 januari 2019

fusieCampagnebeeld_icoon.jpg

Voor u als klant verandert er niet veel. Vanuit Huurland Eke blijven we uitstekende verhuurdiensten aanbieden en betrouwbaar materiaal leveren met een stipt en persoonlijk advies.   U krijgt er zelfs nog enkele troeven bij.

- In Eke hebben we het volledig verhuurgamma op stock. U kiest uit het ruimste assortiment en werkt altijd met de machine die het best voor uw job geschikt is. Deze hoge beschikbaarheid garandeert voor uzelf of uw eindklant de beste afwerking aan de laagste prijs.

- De locatie in Eke bereikt u zeer vlot. Vanuit Gent of Oudenaarde staat u zonder file op 10 minuten in Eke.  Wenst u de machine geleverd te krijgen op de werf ?  Ook de leveringsvoorwaarden zoals u ze kent veranderen niet: Huurland blijft voordelig leveren vanaf 70 euro (heen en terug).

- In Eke beschikken we over een uitgebreide eigen werkplaats, waar de techniekers zorgen dat u altijd met betrouwbaar materiaal werkt. In het zeldzame geval van panne kunnen wij vanuit Eke snel uitrukken om u terug aan het werk te krijgen, of ruilen we snel uw machine om.

Ook advies en persoonlijk contact blijft belangrijk.  Bart en Christophe, uw vertrouwde aanspreekpunten in Oudenaarde, verhuizen mee om het team in Eke te versterken.

We verwelkomen u graag in de Begoniastraat 20 te Eke vanaf 7 januari 2019.

Warme groeten van de directie : Isabelle, Sofie en Pascal Ameloot en het superteam Huurland Eke : Joeri, Luc, Bart, Christophe, Patrick, Johny, Hugo, Steven en Jelle