Bedankt voor het vertrouwen

Dank voor uw vertrouwen

We blijven ons inzetten om jouw gezondheid en die van onze medewerkers te garanderen. 

Dat doen we door een aantal duidelijke afspraken te maken met onze klanten rond veiligheid in coronatijd. 

FAQ

1. Hoe veilig bestellen? Best online!

2. Hoe veilig afhalen?

3. We blijven leveren, wat kost dat?

4. Wat met huurcontracten die ten einde lopen?

 

 1. Hoe veilig bestellen? Best online!

Bestellingen plaatsen kan telefonisch en via het winkelmandje op www.huurland.be. Om contact zo minimaal te houden dringen we erop aan om online te bestellen.  Bestellen online kan tot 15h voor afhaling/levering de volgende dag. (in het weekend kan bestellen voor maandag tot vrijdag 15h).  Voor een lastminute bestelling bel je best naar het filiaal. 

Online bestellen is veilig en snel. We krijgen je bestelling door en zetten het materiaal op voorhand voor je klaar, zodat het afhalen ook veilig verloopt.

Bestel je toch in het filiaal, dan gebeurt dit op een veilige manier met een minimum afstand van 1,5m en mondmasker. 



2. Hoe veilig afhalen?

Machines afhalen gebeurt op een veilige afstand. Respecteer het tijdstip van afhalen en terugbrengen op het dossier zodat we het aantal mensen in de afhaalzone kunnen organiseren. 

Organiseer je om zelf te laden en te lossen. De uitleg houden we zo kort mogelijk. Op www.huurland.be kan je tal van uitgebreide instructievideo's vinden. 

Machines en hun bedieningspanelen worden grondig gereinigd na elke verhuur. Ben je toch ongerust, draag dan best handschoenen en een mondmasker om de machine te bedienen en besmetting te minimaliseren.

 

3. We blijven veilig leveren.

De leveringen gebeuren ook contactloos en met respect voor de social distancing van 1,5m. De chauffeur moet geen enkele administratie met je doen. Zet bij ophaling de machine klaar zoals je ze geleverd kreeg. 

Onze chauffeurs worden uitgerust met de nodige voorzorgsmaatregelen zoals handschoenen, mondmaskers, ontsmettingsmiddelen, ... De uitleg houden we zo kort mogelijk en op www.huurland.be kan je tal van uitgebreide instructievideo's vinden. 

De leveringskost (heen en terug) situeert zich in Oost- en West-Vlaanderen en Vlaams-Brabant tussen 63 € en 140 € (incl. BTW). De juiste leveringskost kan je vinden op www.huurland.be bij simulatie van een bestelling.



4. Wat met huurcontracten die ten einde lopen?

Een huurcontract van door ons geleverd materiaal kent pas een einde als je de huur afmeldt. Dit gebeurt per mail. We zetten de huur stop op het uur en datum van de mail en wij regelen vervolgens de ophaling.  De afrekening, facturatie en terugbetaling gebeurt digitaal en contactloos.  

Bedankt voor jullie begrip. We zijn ervan overtuigd dat we dit allemaal gaan overbruggen door samen te werken en rustig te blijven. Zorg voor elkaar en stay safe.