Huurland
 
 
Stipte afspraken     —     Vlotte beschikbaarheid     —     Ruime openingsuren
 
 
BANNER
 

Nieuwe en occassie machines in het grondverzet

 
 

Het seizoen om volop in de grond te werken is weer aangebroken.  De verhuur van minigravers, dumpers, bobcats en wielladers is helemaal op gang gekomen. Ook dit jaar heeft Huurland fors geïnvesteerd in de uitbreiding van het aanbod grondverzetmachines.

Als aanvulling op de dumpers presenteren we de High Tip dumper 550 kg op rupsen als nieuweling in het gamma.   Deze rupsdumper is vinnig, heel veelzijdig en uiterst compact.  Ideaal voor werken in en rond de woning. De high tip functie laat toe om een container te laden. Huurland rust al zijn rupsdumpers uit met 2 cylinder, dieselmotoren. Dat merk je aan de kracht en de rijsnelheid. Het werkt een stuk vinniger, en je haalt er meer rendement mee.

De rupsdumper High Tip nu huren
 
Bezoek de nieuwe webshop van Huurland
 
 

Jack the ripper with one tooth

Naast de aankoop van een pak nieuwe minigravers 1 tot 8 ton, breiden we ook ons assortiment accessoires uit.   Als accessoires op de kraantjes vind je reeds de puinbakbreekhamersgrondborensorteergrijpersvlakgrijperstegelklemmen en de hefunit.

Nieuw in het gamma is de rippertand.  De rippertand is een accessoires dat op de minigraver 5.5 en 8 ton kan gekoppeld worden met de CW10 koppeling.  We zien 2 toepassingen: in de sloopwerken samen met breekhamer en sorteergrijper. Maar ook in de tuinaanleg zien we nut, voor het loswerken van aangedrukte grond – de ripper fungeert er als diepgronder.

Huur nu Jack, the rippertand
 
Bezoek de nieuwe webshop van Huurland
 
 

Hot news! Minigraver 1 ton elektrisch

Wij verwachten in de loop van maart onze eerste dual-power minigraver. Het gaat om een 1 ton model, ideaal voor binnenafbraak, waar uitstoot verboden is. De machine kan veelzijdig ingezet worden. Ze heeft een klassieke dieselmotor, maar kan in een oogwenk omgeschakeld worden op een zuiver elektrische krachtbron. Daarvoor wordt een elektrische hydraulische groep aangesloten. Door de zero-emission, is de machine inzetbaar in de voedingsindustrie, gezondheidszorg, e.d.

In dergelijke gevoelige omgevingen – waar uitstoot wel is toegestaan - kunnen wij onze dieselmachines ook tanken met Aspen diesel. Aspen diesel is een synthetische diesel die veel zuiverder verbrand. Daardoor heb je minder last van de uitstootgassen.

Bekijk nu al de minigraver 1 ton elektrisch
 
Bezoek de nieuwe webshop van Huurland
 
 

Wielladers en bobcats huren

Wil je een bobcat huren of zoek je een wiellader voor grondverzet? Neem dan snel een kijkje naar het ruime aanbod wielladers en bobcats te huur bij Huurland. Bij Huurland kan je vast de best geschikte wiellader of bobcat huren, mede dankzij de keuze aan verschillende specificaties. Kies ervoor om wielladers of bobcats te huren bij Huurland voor zowel korte als langdurige bouwprojecten en grondverzetwerken. Bij Huurland kan je wielladers en bobcats op wielen of op rupsen huren die heel eenvoudig getransporteerd kunnen worden of we brengen ze bij u op de werf.

Huur nu een wiellader of bobcat
 
Bezoek de nieuwe webshop van Huurland
 
 

Interessante occassie grondverzet

Wij bieden steeds een interessant aanbod machines aan in tweedehandsverkoop. Ook nu hebben we enkele mooie occassie minigravers in het aanbod.

Kijk snel op de volledige lijst occassies en misschien zit er wel iets voor u tussen.

Toon me alle occassiemachines
 
Bezoek de nieuwe webshop van Huurland