Huurland
 
 
BANNER
 

Energie besparen met dakwerken binnen en buiten

Energiebesparende maatregelen zijn een must bij elke renovatie of bouw. We stellen je graag enkele machines voor die het werk op je werf daarbij makkelijker maken.

 
 

Dakwerken buiten

Vele klanten laten hun dak (extra) isoleren om energie te besparen. Bij Huurland vind je materiaal waarmee je die werken veilig en efficiënt kan uitvoeren. 

Huur een ladderlift om oude materialen of nieuwe dakplaten en dakbedekking naar boven te brengen. 

Een gevelstelling of rolsteiger biedt een veilige omgeving terwijl je aan je buitenmuren werkt, en met de hoogwerkers van Huurland kan je tot 26 m hoog veilig tot in de nok van het dak.

Kies hier de juiste hoogwerker voor jouw werf
 
Bezoek de nieuwe webshop van Huurland
 
 

Isolatie binnen aan het dak

Je gebruikt verschillende materialen om te isoleren: glaswol, rotswol, isolatiepanelen... Voor elke optie bieden wij het juiste materiaal om het werk zo vlug, gemakkelijk en veilig mogelijk te doen. 

Wist je dat je bij Huurland ook terecht kan voor het kleinere materiaal, zoals een pneumatisch nietpistool met compressor? Of een paneellift om de gyprocplaten handig op hun plaats te bevestigen. Met een gyproc-schroefmachine zet je ze in geen tijd vast. 

Wanneer je ook de afwerking moet verzorgen, huur je een wand- en plafondschuurmachine om alle naden weg te werken en alles klaar te zetten om te schilderen. Met een handige binnenstelling kan je gemakkelijk op hoogte werken.  

Bestel hier alle materiaal voor de binnenafwerking.
 
Bezoek de nieuwe webshop van Huurland
 
 

Zonnepanelen leggen

Zonnepanelen zijn heel populair. Ze zijn immers duurzaam, milieu- en energievriendelijk. Huur bij Huurland hoogwerkers en dieselschaarliften om veilig en comfortabel te kunnen werken. 

Je kan bij Huurland kiezen uit een uitgebreid gamma hoogwerkers en schaarliften. Onze verhuuradviseurs verschaffen je graag alle info en helpen je om de juiste keuze te maken. 

 

Bestel nu de juiste hoogwerker
 
Bezoek de nieuwe webshop van Huurland
 
 

Renovatiepremies

Wanneer je energievriendelijk renoveert, kan je bij de Vlaamse overheid een aantal premies aanvragen. We geven je alvast de link mee waar je het juiste advies aan je klant kan geven. 

Voor welke premie komt mijn klant in aanmerking.
 
 
 
Bezoek de nieuwe webshop van Huurland
 
 

Win een cadeaubon van 50 euro - schrijf een review

Je krijgt na elke factuur een e-mail met de vraag of je Huurland zou aanbevelen aan collega’s of vrienden? Je kan ons een score geven.  We zijn ook vooral geïnteresseerd te weten waarom je die score geeft, zodat we onze dienstverlening steeds kunnen verbeteren. 

Elke maand krijgt elke 100ste review (100ste  – 200ste  – 300ste enz.. inzending) van ons een waardebon van 50 euro. Om je te bedanken voor je moeite en tijd die je steekt in het schrijven van je review.

Wil jij ook kans maken op die waardebon? Wanneer je na de factuur die e-mail krijgt, geef ons dan een  beoordeling, en zet er zeker je commentaar bij. Telkens je er eentje instuurt, maak je kans op die waardebon. Leuk toch, zo’n extraatje!

Meer weten?
 
 

Gratis huurdag op donderdag 26 mei

Onze filialen zijn gesloten op Hemelvaartsdag, donderdag 26 mei. Je kan op die dag geen materiaal afhalen, terugbrengen of laten leveren/ophalen. Bij huur van 25 tot 27 mei krijg je een gratis huurdag.

Op maandag 6 juni, tweede Pinksterdag, zijn onze filialen ook gesloten. 

Tot gauw, bij Huurland.