Corona update

HU_07_2019_ZOMER_emailing2.jpg

Beste klanten,

Bij Huurland blijven we machines voor de aannemer en doe-het-zelver verhuren, ook in Corona tijd. We nemen wel enkele belangrijke maatregelen om de gezondheid van u en en onze medewerkers te garanderen

De zaterdagen zijn open tussen 8h30 en 12h.

FAQ

1. Hoe veilig bestellen?

2. Hoe veilig afhalen?

3. We blijven leveren, wat kost dat?

4. Wat met huurcontracten die ten einde lopen?

 

 1. Hoe veilig bestellen?

Bestellingen plaatsen kan telefonisch en via internet en ook weer aan de balie.  Dit gebeurt op een veilige manier met een minimum afstand van 1,5 m tussen de mensen. 

Door die maatregelen kan het zijn dat bestellen aan de balie langer zal duren, daarom vragen we met aandrang om op voorhand uw bestelling online te plaatsen.  Dat gaat sneller en verloopt veiliger doordat er minder contact nodig is. En het voordeel is ook dat we het materiaal op voorhand voor u kunnen klaarzetten, zodat het afhalen ook veiliger zal verlopen.

 

2. Hoe veilig afhalen?

Iedereen kan machines afhalen vanaf 11 mei. Hierbij werken we contactloos. De machines worden klaargezet achter een hek om fysiek contact te vermijden

Wij kunnen u niet helpen met laden en lossen, voor de grote stukken hebben we echter een heftruck beschikbaar. Er staan ook oprijrampen klaar voor u, om te gebruiken.  De uitleg zullen we zo kort mogelijk houden, maar op www.huurland.be kan je tal van uitgebreide instructievideo's vinden. 

Machines en vooral dan de bedieningspanelen worden grondig gereinigd na elke verhuur. Bent u toch ongerust, dan draagt u best handschoenen en een mondmasker om de machine te bedienen en besmetting te minimaliseren.

3. We blijven veilig leveren.

De leveringen gebeuren ook contactloos, en met respect voor de social distancing van 1.5m. De chauffeur moet geen enkele administratie met u doen. Zet bij ophaling de machine klaar, zoals u ze geleverd kreeg. 

Onze chauffeurs worden uitgerust met de nodige voorzorgsmaatregelen, zoals handschoenen, mondmaskers, ontsmettingsmiddelen, ... De uitleg zullen we zo kort mogelijk houden, maar op www.huurland.be kan je tal van uitgebreide instructievideo's vinden. 

De leveringskost situeert zich in Oost- en West-Vlaanderen en Vlaams-Brabant tussen 87 en 135 € (incl. BTW). Om de juiste leveringskost te weten, log je in op www.huurland.be en simuleer je een bestelling.


4. Huurcontracten stopzetten of afmelden en terugbrengen.

Een huurcontract van door ons geleverd materiaal, kent pas een einde, als je de huur afmeldt. Dit gebeurt  per mail. We zetten de huur stop op het uur en datum van de mail en wij regelen vervolgens de ophaling.  De afrekening en facturatie gebeurt steeds per mail.  

Bedankt voor jullie begrip. We zijn ervan overtuigd dat we dit allemaal gaan overbruggen door samen te werken en rustig te blijven. Zorg voor elkaar en stay safe.