Huurland breidt uit naar Boortmeerbeek

Huurland breidt uit naar Boortmeerbeek

Op 1 september hebben we onze handtekening gezet onder de overname van het verhuurbedrijf Global Rent in Boortmeerbeek.

Onze ambitie om een om een toonaangevende totaalaanbieder te worden voor alle materiaalnoden op de bouwwerf binnen België, is daarmee voor een stukje verder ingevuld.

Wie is Global Rent?

Global Rent, sinds 1993 een bekende speler in de verhuurmarkt, is gelegen aan de Leuvensesteenweg in Boortmeerbeek, halverwege tussen Mechelen en Leuven. Een ideale locatie om de as Brussel – Leuven – Mechelen van verhuurmateriaal te voorzien. Met een machinepark van meer dan 500 machines is dit een perfecte aanvulling van het uitgebreide Huurland-gamma.

Waarom Global Rent?

Huurland zoekt nieuw expansiegebied in Vlaanderen. We kozen om een bestaand bedrijf over te nemen. Met een gevestigde naam, een solide klantenbasis en een bestaand marktaandeel is Global Rent een evidente keuze. Hun familiale structuur en de persoonlijke aanpak is iets waar elke Huurland klant zich meteen zal in herkennen.

Na een transitieperiode wordt Global Rent een volwaardig Huurland-filiaal. Huurland Boortmeerbeek beschikt over heel wat troeven: makkelijk bereikbaar op de Leuvensesteenweg, met ruime parking om te laden en te lossen. De familie Verbeke en hun team van verhuurmedewerkers hebben heel wat jaren ervaring met machineverhuur. Net zoals wij bij Huurland staan zij alle 8 volledig achter de 4 gekende engagementen: betrouwbaar materiaal, een grote beschikbaarheid, correct advies en stipte afspraken.

Wat verandert er voor jou als klant?

De beschikbaarheid wordt nog uitgebreider. Het materiaal en het advies blijven op hetzelfde hoge kwalitatieve niveau dat je van ons gewend bent. Vanaf vandaag kan je ook bij Huurland Boortmeerbeek / Global Rent terecht voor de huur van alle materiaal. Ook onze transparante afspraken rond prijzen en transport blijven gegarandeerd. Als Huurland-klant blijf je namelijk genieten van de gekende Huurland-prijssetting.