Nieuw en occassie bij het grondverzet

- Als aanvulling op de dumpers presenteren we de High Tip dumper 550 kg op rupsen als nieuweling in het gamma.   Deze rupsdumper is vinnig, heel veelzijdig en uiterst compact.  Ideaal voor werken in en rond de woning. De high tip functie laat toe om een container te laden.

- Naast de aankoop van een pak nieuwe minigravers Kubota 1 tot 8 ton, breiden we ook ons assortiment accessoires uit.   Als accessoires op de kraantjes vind je reeds de puinbakbreekhamersgrondborensorteergrijpersvlakgrijperstegelklemmen en de hefunit

- Nieuw in het gamma is de rippertand.  De rippertand is een accessoires die op de minigraver 5.5 en 8 ton kan gekoppeld worden met de CW10 koppeling en wordt gebruikt in sloopwerken of voor losbreken van hardnekkige grond.  

- Wij verwachten in de loop van maart onze eerste dual-power minigraver. Het gaat om een 1 ton model, ideaal voor binnenafbraak, waar uitstoot verboden is. De machine kan veelzijdig ingezet worden. Ze heeft een klassieke dieselmotor, maar kan in een oogwenk omgeschakeld worden op een zuiver elektrische krachtbron. Daarvoor wordt een elektrische hydraulische groep aangesloten. Door de zero-emission, is de machine inzetbaar in de voedingsindustrie, gezondheidszorg, e.d.

In dergelijke gevoelige omgevingen – waar uitstoot wel is toegestaan - kunnen wij onze dieselmachines ook tanken met Aspen diesel. Aspen diesel is een synthetische diesel die veel zuiverder verbrand. Daardoor heb je minder last van de uitstootgassen.

- Wij bieden steeds een interessant aanbod machines aan in tweedehandsverkoop. Ook nu hebben we enkele mooie occassie minigravers in het aanbod.  Kijk snel op de volledige lijst occassies en misschien zit er wel iets voor u tussen.