Tijd voor de tuin

EEN NIEUW GAZON AANLEGGEN OP 1 DAG

Voor de aanleg of heraanleg van een nieuw gazon kan u een gazonkit huren. Hoe u een nieuw gazon aanlegt, hebben we mooi uitgelegd in een filmpje dat u hier kan bekijken. 

De gazonkit bestaat uit 4 machines die u nodig hebt voor een perfect resultaat : een krachtige tuinfrees, een rotoreg, strooiwagen en tuinrol.  Bestel nu uw gazonkit en profiteer van 10 % korting.

 

EEN BESTAANDE GAZON HERSTELLEN

De komende weken zijn perfect om uw tuin na een vochtige periode zijn glans van weleer terug te geven en het bestaande grasperk te herstellen.

Door mos, onkruid en maaien ontstaat een verstikkende viltlaag op het gazon waar water, licht en lucht moeilijk doorheen kunnen. Uw grasmat kan niet meer ademen en moet verlucht worden. In april en mei groeit het gras voluit, maart - april is dan ook het ideale moment om uw gazon te verluchten en een gazonverluchter te huren. 

 

OPEN TIJDENS DE PAASVAKANTIE, DICHT OP PAASMAANDAG

Tijdens de paasvakantie blijven we doorlopend open, enkel de paasmaandag zijn we gesloten.  Dit is het geschikte moment voor klussen in huis en tuin.

Plan uw werken slim en goed op voorhand!  En u kan uw machine online bestellen, wanneer het u uitkomt. Is dat niet gemakkelijk?