Louer un élévateur ou une nacelle

Wil je een hoogwerker huren om werken uit te voeren op hoogte of moelijk bereikbare plaatsen? Neem dan zeker contact op met Huurland. Bij Huurland vind je een ruim aanbod kwalitatieve hoogtewerkers en kniktelescopen. Zo kan je onder meer  kniktelescopische hoogwerkers huren die zelfrijdend 4x4 zijn, hoogwerkers huren op rupsen of hoogwerkers huren op trekhaak. Ontdek de verschillende mogelijkheden en reken op ons professionele advies om de juiste hoogtewerker te huren. De hoogwerkers bij Huurland zijn te huur voor zowel kortere als langere periodes. Ons ervaren team staat steeds voor je klaar met deskundig advies en een uitmuntende service. 

Nacelle automotrice 4x4

Nacelle automotrice 4x4
Type  Hauteur de travail (m) Portée horizontale (m) Carburant
Nacelle télescopique 12 6 Bi-Energy
Nacelle télescopique 16 8 Diesel
Nacelle télescopique 17 9 Hybride
Nacelle télescopique 21 13 Diesel
Nacelle télescopique 26 18 Diesel

Nacelle sur chenilles

Nacelle sur chenilles
Type Hauteur de travail (m) Portée horizontale (m) Carburant
Nacelle araignée Hinowa 14,7 7 Bi-Energy
Nacelle araignée Hinowa 17,8 9 Bi-Energy

Nacelle sur remorque

Nacelle sur remorque

Type

Hauteur de travail (m)

Portée horizontale (m)

Carburant

Nacelle élévatrice sur remorque

12

6

Électrique

Nacelle élévatrice sur remorque

17

9

Électrique

opleiding hoogwerker / schaarlift

Reken gerust op de expertise van Huurland wanneer je wil een hoogwerker huren. Wie bieden je vakkundig advies zodat je zeker de juiste hoogtewerker huren zal voor de uit te voeren werken en de voorziene werkplaats.

Huurland organiseert ook hoogwerkeropleidingen.  Tijdens de hoogtewerker opleiding bij Huurland leer je op een professionele manier veilig, efficiënt en productief een hoogtewerker te bedienen. Na afloop van de hoogtewerker opleiding behaal je het attest 'Hoogtewerkermachinist'.