Hoogwerker huren

Wil je een hoogwerker huren om werken uit te voeren op hoogte of moelijk bereikbare plaatsen? Neem dan zeker contact op met Huurland. Bij Huurland vind je een ruim aanbod kwalitatieve hoogtewerkers en kniktelescopen. Zo kan je onder meer  kniktelescopische hoogwerkers huren die zelfrijdend 4x4 zijn, hoogwerkers huren op rupsen of hoogwerkers huren op trekhaak.

Ontdek de verschillende huurmogelijkheden en reken op ons professionele advies om de juiste hoogtewerker te huren. De hoogwerkers bij Huurland worden verhuurd voor zowel kortere als langere periodes. Ons ervaren team verhuurmedewerkers staat steeds voor je klaar met deskundig advies en een uitmuntende service. 

Praktische tips bij een hoogwerker huren

We kunnen je sneller helpen bij het huren van een hoogwerker wanneer je over volgende vragen al hebt nagedacht: 

  1. Welke werken wil je uitvoeren met de machine?
  2. ZIjn de werken binnen of buiten?
  3. Hoe ziet de ondergrond eruit waarop gewerkt wordt? (hard, zacht, oneffen, vlak?)
  4. Welke gewicht moet de machine kunnen heffen?
  5. Hoe hoog moet de machine kunnen reiken?
  6. Heeft de werkplek een beperkte doorrijhoogte of doorrijbreedte?
  7. Moet de hoogwerker zelfrijdend zijn?
  8. Waar bevindt de werf zich en is ze toegankelijk voor levering?

Eens je die vragen hebt beantwoord, kan je kiezen uit onderstaande hoogwerkers. 

Hoogwerker huren zelfrijdend

zelfrijdende hoogwerker

 

Wil je een hoogwerker huren die zelfrijdend is? Dan heb je bij Huurland een ruime keuze. Het bereik van de hoogwerkers varieert in de hoogte van 12 tot 26 meter. Met onze kniktelescopische hoogtewerkers worden ook moeilijk te bereiken plaatsen eenvoudig bereikbaar en kunnen de uit te voeren werken steeds zo veilig mogelijk verlopen. Bij Huurland kan je een hoogtewerker huren om ook werkzaamheden uit te voeren op de meest moeilijk te bereiken locaties. In ons aanbod hoogwerkers te huur is er ook keuze uit Bi-energy, diesel of de hybride hoogtewerker

Type

Werkhoogte (m)

Horizontaal bereik (m)

Brandstof

Hoogwerker kniktelescoop 12m

12

6,1

Bi-Energy

Hoogwerker kniktelescoop 12m

12

7,2

Elektrisch

Hoogwerker kniktelescoop 12m

12

6,7

Diesel

Hoogwerker kniktelescoop 16m

16

8

Diesel

Hoogwerker kniktelescoop 16m

16

7,6

Elektrisch

Hoogwerker kniktelescoop 17m

17

9

Hybride

Hoogwerker kniktelescoop 20m

20

12,2

Diesel

Hoogwerker kniktelescoop 20m

20

11,5 

Elektrisch

Hoogwerker kniktelescoop 21m

21

13

Diesel

Hoogwerker kniktelescoop 24m

23,6

13,4

Elektrisch

Hoogwerker kniktelescoop 26m 

26

17,5

Diesel

 

Hoogwerker huren op rupsen

hoogwerker op rupsen

 

Wil je een hoogwerker huren om hoogtewerken mogelijk te maken op oneffen terreinen of op ondergronden die weinig druk verdragen? Dan zijn spinhoogwerkers op rupsen een goede keuze. Onze hoogwerkers op rupsen weten steeds de nodige stabiliteit te bieden, ook op instabiele modderige of zanderige ondergronden. Bij Huurland heb je keuze uit diverse kwalitatieve spinhoogtewerkers met verschillend bereik. Met een uitschuifbare arm met kooi zijn ook moeilijk bereikbare werkplaatsen haalbaar. Daarnaast zijn onze hoogwerkers op rupsen voorzien van een nauwkeurige bediening waardoor de hoogwerker precies naar wens geplaatst kan worden.

Type Werkhoogte (m) Horizontaal bereik (m) Brandstof
Spinhoogwerker Hinowa 14 m 14 m 5,61 m  Bi-energy
Spinhoogwerker Hinowa 17 m 17 m  8 m  Bi-energy
Spinhoogwerker Hinowa 20 m  20,15 m 9,7 m  Bi-energy
Spinhoogwerker Hinowa 26 m 26 m 13,75 m  Bi-energy

Hoogwerker huren op aanhangwagen


Een hoogwerker huren die gemakkelijk zelf te trekken is en op te stellen binnen 1 minuut? Dan is de hoogtewerker op aanhangwagen je beste keuze. Bij Huurland kan je verschillende hoogwerkers huren op trailer tot 12 en 17m. De kniktelescopische hoogwerkers op aanhangwagen zijn ideaal voor montage, installatie en onderhoudswerken aan buitengevels en gemakkelijk te gebruiken op verschillende locaties. Deze hoogtewerker is niet zelfrijdend. De hoogwerkers zijn te huur op korte termijn. Voor lange termijn zijn er extra kortingen.  Voor dit type hoogwerkers is een BE- rijbewijs noodzakelijk.

 

Type

Werkhoogte (m)

   Horizontaal bereik (m)

  Brandstof

Hoogwerker op aanhangwagen

           12

                   6

  Elektrisch

Hoogwerker op aanhangwagen

           17          

                   9

  Elektrisch

Hoogwerker huren op bestelwagen

hoogwerker telescoop op bestelwagen

 

Wil je een hoogwerker huren voor verschillende plaatsen waartussen je zelf wilt verrijden? Dan raden we de hoogtewerker op bestelwagen aan. De hoogtewerker op bestelwagen kan je zelf verrijden met rijbewijs B en is gemakkelijk op te zetten.

Bij Huurland kan je verschillende hoogwerkers huren op bestelwagen.  We verhuren de telescopische hoogwerker op bestelwagen tot 18m en de kniktelescopische hoogwerker op bestelwagen tot 21m.

De hoogwerkers op bestelwagen verhuren we hoofdzakelijk voor reinigingswerken aan buitengevels, het plaatsen van publiciteit en snoeiwerkzaamheden. De hoogwerker wordt ook gehuurd door gemeentes voor de plaatsing van winterverlichting. Deze hoogtewerker is niet zelfrijdend. De hoogwerkers zijn te huur op korte termijn. Voor lange termijn zijn er extra kortingen.  

 

Type

Werkhoogte (m)

   Horizontaal bereik (m)

  Brandstof

Hoogwerker op bestelwagen 18 m telescoop

           18

                  13.3

  Diesel

Hoogwerker op bestelwagen 21 m kniktelescoop

            21

                   9,8

  Diesel

Maak kennis met onze hoogwerkeropleiding

Huurland organiseert ook hoogwerkeropleidingen.  Tijdens de hoogtewerkeropleiding bij Huurland leer je op een professionele manier veilig, efficiënt en productief een hoogtewerker of schaarlfit te bedienen. Na afloop van de hoogtewerkeropleiding behaal je het attest 'Hoogtewerkermachinist'.