Hoogwerker huren

Wil je een hoogwerker huren? Neem dan zeker contact op met Huurland. Bij Huurland vind je een ruim aanbod kwalitatieve hoogwerkers. Zo kan je onder meer hoogwerkers huren die zelfrijdend 4x4 zijn, hoogwerkers huren op rupsen of hoogwerkers huren op trekhaak. Ontdek de verschillende mogelijkheden en reken op ons professionele advies om de juiste huurwerker te huren. De hoogwerkers bij Huurland zijn te huur voor zowel kortere als langere periodes. Ons ervaren team staat steeds voor je klaar met deskundig advies en een uitmuntende service. Om gemakkelijk te kunnen werken, wil je een hoogwerker huren?

Hoogwerker huren zelfrijdend 4x4

Hoogwerker huren zelfrijdend 4x4


Wanneer je wil een hoogwerker huren die zelfrijdend 4x4 is, heb je bij Huurland een ruime keuze. Het bereik van de hoogwerkers varieert in de hoogte van 12 tot 26 meter en in de breedte van 6 tot 18 meter. Met onze hoogwerkers met kniktelescoop worden ook moeilijk te bereiken plaatsen eenvoudig bereikbaar en kunnen de uit te voeren werken steeds zo veilig mogelijk verlopen. Bij Huurland kan je een hoogwerker huren om ook werkzaamheden uit te kunnen voeren op de meest moeilijk te bereiken locaties. In ons aanbod hoogwerkers te huur is er ook keuze uit brandstoffen waarmee de hoogwerkers aangedreven worden. Zo is er keuze uit Bi-Energy, Diesel en Hybride en kan je steeds de meest geschikte hoogwerker huren

Type  Werkhoogte (m)    Horizontaal bereik (m)    Brandstof
Hoogwerker kniktelescoop           12                   6    Bi-Energy
Hoogwerker kniktelescoop           16                   8    Diesel
Hoogwerker kniktelescoop           17                   9    Hybride
Hoogwerker kniktelescoop           21                  13    Diesel
Hoogwerker kniktelescoop           26                  18    Diesel

Hoogwerker huren op rupsen

Hoogwerker huren op rupsen


Wil je een hoogwerker huren om hoogtewerken mogelijk te maken op oneffen terreinen of op ondergronden die weinig druk verdragen? Dan zijn hoogwerkers huren op rupsen een goede keuze. Onze hoogwerkers op rupsen weten steeds de nodige stabiliteit te bieden, ook op instabiele modderige of zanderige ondergronden. Bij Huurland heb je keuze uit diverse kwalitatieve spinhoogwerkers met verschillend bereik. Met een uitschuifbare arm met kooi zijn ook moeilijk bereikbare werkplaatsen haalbaar. Daarnaast zijn onze hoogwerkers op rupsen voorzien van een nauwkeurige bediening waardoor de hoogwerker precies naar wens geplaatst kan worden.

Type   Werkhoogte (m)    Horizontaal bereik (m)    Brandstof
Spinhoogwerker Hinowa           14,7                   7    Bi-Energy
Spinhoogwerker Hinowa           17,8                   9    Bi-Energy

Hoogwerker huren op trekhaak

Hoogwerker huren op trekhaak


Wanneer je wil een hoogwerker huren die uiterst eenvoudig te transporteren en op te stellen is, dan is de hoogwerker op aanhangwagen meest geschikt dankzij de samenvouwende constructie. Bij Huurland kan je verschillende hoogwerkers huren op aanhangwagen. Zo is er keuze uit hoogwerkers op aanhangwagen met een hoogtebereik van 12 tot 17 meter en een breedtebereik van 6 tot 9 meter. Aan de hand van een neerklapbaar neuswiel kan de hoogwerker op aanhangwagen exact op de juiste positie gebracht worden. Met hydraulische stempels wordt de hoogwerker op aanhangwagen ook eenvoudig opgesteld op oneffen terrein.

Type

Werkhoogte (m)

   Horizontaal bereik (m)

  Brandstof

Hoogwerker op aanhangwagen

           12

                   6

  Elektrisch

Hoogwerker op aanhangwagen

           17          

                   9

  Elektrisch

Reken gerust op de expertise van Huurland wanneer je wil een hoogwerker huren. Wie bieden je met plezier vakkundig advies zodat je zeker de juiste hoogwerker huren zal voor de uit te voeren werken en de voorziene werkplaats.