Schilderwerken

Moet je een werf, woning of fabriekshal schilderen? Een gevel, tuinhuis of buitenschrijnwerk? Of moet je het dak behandelen? Met kwast en borstel kan dit heel tijdrovend zijn. Huur dan een airless verfspuitmachine.

Dankzij het airless-systeem van de airless verfspuitmachine werk je zonder hinderlijke verstuiving én gebruik je minder verf!  Plus: het resultaat is beter dan met een borstel, omdat je een mooie, uniforme laag krijgt. Bovendien is het ook nog eens gezonder. In de filialen adviseren we je graag welke airless verfspuitmachine je best kan huren en welke spuittips best van toepassing zijn. 

verfspuit3.jpg

verfspuit3.jpg

Enkele tips bij de huur van verfmachines

  • Afplakken is noodzakelijk en moet je grondig doen wanneer je met een airless verfspuitmachine werkt. Maar de tijd die je daarvoor nodig hebt, weegt niet op tegen het sneller werken. 
  • Dankzij het ingebouwde automatisch zelfreinigend systeem wordt het pistool, de pomp, de filter en de slang gemakkelijk gereinigd. Bij het huren van een verfspuittoestel geeft Huurland je daarover de nodige info, zodat je probleemloos aan de slag kan. 
  • Voor het schilderen van kleine en grote projecten voor zowel binnen als buiten kan je 2 types verfspuitmachines huren. Alle courante spuitkoppen voor verschillende verfsoorten zijn ter beschikking.
04airless.jpg

verfspuitmachines huren

1. Type Graco Ultra Max II voor het verfspuiten van latex verven, dunne tot medium dikke verven.  Ideaal geschikt voor binnen- en buitenprojecten met lichte verven. 

2. Type Graco Mark V voor grote projecten, zowel binnen als buiten. Deze machine is geschikt voor dikkere materialenwaaronder ook brandvertragende verven en verspuitbare pleisters.