Verhuislift huren

Verhuizen doe je niet elke dag. Daar komt heel wat bij kijken. Bij Huurland kan je verhuismateriaal huren om je verhuis vlot te laten verlopen.

Wij helpen je graag met de voorbereidingen en geven je een aantal tips om vlot te verhuizen:

Huurland is je one-stop-shop om de verhuisdag zonder zorgen door te komen.

verhuisdozen.jpg

Verhuisboxen huren

Een georganiseerde verhuis begint met goed, snel en veilig inpakken. Je kan bij Huurland verhuisdozen huren om in te pakken. Dat bespaart tijd en moeite. De verhuisboxen zijn stevig, hebben allemaal dezelfde afmetingen en inhoud (77 l) en zijn daardoor perfect stapelbaar. Elke Kodibox is voorzien van een label – zo blijft het overzichtelijk. Na afloop breng je ze terug naar het Huurland-filiaal. De plateauwagen maakt het eenvoudig om volle dozen te verplaatsen.

verhuislift2.jpg

Verhuislift huren

Soms is een verhuislift huren de beste optie om veilig te verhuizen. Je gebruikt de ladderlift om onhandige en zware stukken te verhuizen. Veel stukken kan je moeilijk of niet demonteren en kan je niet via de trap verhuizen. Ook om je volle verhuisdozen naar een hogere verdieping te verhuizen, kan je overwegen een verhuislift te huren.Je kan de verhuislift huren per dag, per weekend of langer.

Huurland biedt verschillende modellen verhuisliften te huur: een standaard verhuislift tot 13 m of een verhuislift op aanhangwagen tot 18 m. De kleine verhuislift past op een aanhangwagen of in een bestelwagen. Voor de verhuislift op aanhangwagen heb je een rijbewijs B nodig en kan je dus zelf verplaatsen als je een trekhaak hebt.

parkeerverbod.jpg

Verkeersborden huren - denk aan de vergunningen

Vaak is het nodig om parkeerruimte te hebben voor de vracht-of bestelwagen, of wanneer je een verhuislift huurt. Daarvoor kan je verkeersborden huren bij Huurland. Je huurt best twee verkeersborden “E1 -verboden parkeren” om de vrij te houden plek af te bakenen voor een verhuis of een container.

Wanneer je parkeerplaatsen voor werfwagens nodig hebt, huur je het verkeersbord E9C.  

Verkeersbord type E3 heb je nodig als je een container of stelling op (een deel van) de rijweg plaatst en het doorgaand verkeer aan de overzijde moet passeren. 

Voor stad Brugge zijn er andere parkeerborden van toepassing, die je bij ons kan vinden. 

Voor elk verkeersbord dat je huurt, voorzien wij ook een rubberen voet. Zorg ervoor dat je de parkeerborden 48u voor de verhuis plaatst. Voor je dat doet, moet je een vergunning hebben van de stad of je gemeente. Die aanvraag doe je best 10 werkdagen op voorhand.

tiljezelfgeenbreuk2.png

Klein verhuismateriaal huren

Meubels en grote stukken die je niet kan tillen, verplaats je makkelijk met een kastenverhuisset. Een eenvoudig systeem: aan elke kant schuif je een deel onder de kast. Je spant beide karren met een sjorband rond de kast en tilt ze van de grond met de vijzel. De wieltjes, in combinatie met een hefvermogen van 600 kg, zorgen ervoor dat je een kast of een wasmachine eenvoudig kan verrollen.

Bij Huurland kan je bovendien ook een steekwagentje huren om de zware stukken mee te verplaatsen. Moet je binnen in huis een zwaarder stuk via de trap naar beneden krijgen? Huur dan een duivel voor trappen. Dit model heeft drie wielen en is speciaal ontworpen om moeiteloos op en af een trap te rijden. 

Om breekbare spullen te verhuizen, huur je bovendien best ook verhuisdekens. Inpakdekens van Huurland (150 x 200 cm) zijn ideaal om meubels en inboedel te beschermen.

Klaar om te verhuizen?

Heb je voldoende info en wil je er aan beginnen? Bekijk dan alle verhuismateriaal in het Huurland-gamma.

Wil je toch nog wat extra inlichtingen? Contacteer ons en we geven je graag de nodige uitleg.