Schaarlift huren bij Huurland

Wil je een sterke schaarlift huren om werken uit te voeren op hoogte? Reken dan op het kwalitatieve aanbod schaarliften van Huurland.  Bij Huurland vindt je een ruim aanbod kwalitatieve schaarliften.

Ontdek de verschillende huurmogelijkheden en reken op ons professioneel advies om de juiste schaarlift te huren. De schaarliften bij Huurland worden verhuurd voor zowel kortere als langere periodes. Zo bieden wij onder meer elektrische schaarliften / masthoogwerkers (manlift) aan, maar ook stevige schaarliften diesel 4x4. Schaarliften zijn voorzien van een ruim werkplatform dat omhoog kan bewegen en soms nog groter gemaakt kan worden met een uitschuifbaar stuk. 

Ons ervaren team verhuurmedewerkers staat steeds voor je klaar met deskundig advies en een uitmuntende service. 

Schaarlift 12m 4x4

Praktische tips bij een schaarlift huren

We kunnen je sneller helpen bij het huren van een schaarlift als je over volgende vragen reeds hebt nagedacht: 

  1. Welke werken wil je uitvoeren met de machine?
  2. ZIjn de werken binnen of buiten?
  3. Hoe ziet de ondergrond eruit waarop gewerkt wordt? (hard, zacht, oneffen, vlak?)
  4. Welke gewicht moet de machine kunnen heffen?
  5. Hoe hoogte moet de machine kunnen reiken?
  6. Heeft de werkplek een beperkte doorrijhoogte of doorrijbreedte?
  7. Waar bevindt de werf zich en is ze toegankelijk voor levering?

Eens je die vragen hebt beantwoord, kan je kiezen uit onderstaande schaarliften.

Schaarlift of masthoogwerker (manlift) elektrisch huren

Elektrische schaarlift en masthoogwerker


Wil je een schaarlift huren voor binnengebruik of op een vlakke ondergrond? Dan raden we je één van onze elektrische schaarliften of masthoogwerkers aan. Elektrische schaarliften worden onder meer ingezet bij elektriciteitswerken, werken aan plafonds of gevels. In ons ruime aanbod schaarliften te huur is er keuze aan schaarliften die verschillen op gebied van werkhoogte of capaciteit. De hefhoogte van onze schaarliften te huur varieert tussen 8, 10 en 12 meter.

De masthoogwerker heeft een verticaal uitschuivende mast, en staat ook wel gekend als een verticale hoogtewerker of manlift. Op die mast zit een korf met een kleine jib-arm. Daardoor heeft de masthoogwerker toch een HORIZONTAAL BEREIK VAN 3 METER! Een masthoogwerker huren is dus ideaal om OVER een object te gaan.  Deze hoogwerker is uitermate geschikt voor in een retail-, logistieke of industriële omgeving te werken.

Reken op het kwalitatieve advies van Huurland zodat je gegarandeerd steeds de beste elektrische schaarlift huren of masthoogtewerker huurt.

Type

Werkhoogte (m)

Capaciteit (kg)

Brandstof

Schaarlift Optimum

8

230

Elektrisch

Schaarlift Compact

8

300

Elektrisch

Schaarlift Compact

10

230

Elektrisch

Schaarlift Compact

12

300

Elektrisch

Schaarlift Compact

12

450

Elektrisch

Masthoogwerker Star 10

10

200

Elektrisch

Schaarlift huren: diesel 4x4

Schaarlift diesel


Wil je een schaarlift huren voor buitengebruik of op een oneffen ondergrond? Dan raden we je aan te kiezen voor een stevige schaarhoogwerker diesel 4x4. Bij een niet vlakke ondergrond kan een schaarlift met steunpoten ook de nodige extra stabiliteit bieden.

Een diesel schaarlift 12m 4x4 wordt onder meer gebruikt bij elektriciteitswerken, gevelwerken en dakwerken. 

Nieuw in het gamma is de schaarlift diesel 4x4 van 18m. Met een hefcapaciteit van 680 kg is deze schaarhoogwerker ideaal om meer en zwaarder materiaal naar boven te tillen. Het platform is 152m uitschuifbaar. Dat brengt de totale werkbreedte van het platform op 550 cm. Deze schaarlift is een must bij grote gevelwerken en technische klussen in industriële gebouwen. 

Type

Werkhoogte (m)

Capaciteit (kg)

Brandstof

Schaarlift 12m

12

450

Diesel

Schaarlift 18m

18

680

Diesel

 

Neem gerust contact met ons op wanneer je wil een schaarlift huren. Onze verhuurmedewerkers helpen je graag bij de keuze van de juiste schaarhoogwerker.

MAAK KENNIS MET ONZE HOOGWERKEROPLEIDING

MAAK KENNIS MET ONZE HOOGWERKEROPLEIDING

Huurland organiseert ook hoogwerkeropleidingen.  Tijdens de hoogtewerkeropleiding bij Huurland leer je op een professionele manier veilig, efficiënt en productief een hoogtewerker of schaarlfit te bedienen. Na afloop van de hoogtewerkeropleiding behaal je het attest 'Hoogtewerkermachinist'.