Verreikers huren bij Huurland

Wil je een verreiker huren om materiaal te verplaatsen op hoogte?  Neem dan zeker contact op met Huurland. Huurland verhuurt een ruim aanbod kwalitatieve starre verreikers en roterende verreikers met werkhoogtes van 6 tot 26 meter en hefcapaciteiten van 2,5 tot 6 ton.

Ontdek de verschillende mogelijkheden en reken op ons professionele advies om de juiste verreiker te huren. Huurland verhuurt verreikers voor zowel kortere als langere periodes. Onze verhuuradviseurs staat steeds voor je klaar met deskundig advies en een uitmuntende service. Onze eigen chauffeurs brengen de machines tot bij jou op de werk binnen de 24u

Verreiker 2.5 ton 6m

Wanneer kan ik een verreiker huren?

Verreikers zijn krachtige en soepel manoeuvreerbare machines om zware lasten te tillen en te verplaatsen.

De inzetmogelijkheden zijn uitgebreid: in de bouw, bij dakwerken, in constructie, in de tuinbouwsector, voor installaties van onder andere zonnepanelen, in de industrie en bij opbouw en afbraak van evenementen. 

Afhankelijk van het model, kan je behalve een verreiker ook  verschillende aanbouwdelen huren voor een verreiker zoals vorken en een schepbak.

Praktische tips bij een verreiker huren

We kunnen je sneller helpen bij het huren van een verreiker wanneer je over volgende vragen al hebt nagedacht: 

  1. Welke werken wil je uitvoeren met de machine?
  2. Zijn de werken binnen of buiten?
  3. Hoe ziet de ondergrond eruit waarop gewerkt wordt? (hard, zacht, oneffen, vlak?)
  4. Welke gewicht moet ik verplaatsen, en op welke hoogte?
  5. hoe hoog moet de machine kunnen heffen?
  6. Heeft de werkplek een beperkte doorrijhoogte of doorrijbreedte?
  7. Waar bevindt de werf zich en is ze toegankelijk voor levering?

Eens je die vragen hebt beantwoord, kan je kiezen uit onderstaande verreikers. 

Starre verreiker 2,5 ton - 6 m huren

Verreiker 2.5 ton 6m

 

De verreiker 2,5 ton wordt verhuurd voor toepassingen op bouwwerven en renovaties in de laagbouw. Je kan deze verreiker ook huren voor kleinere evenementen. Deze verreiker heeft een hefcapaciteit van 2,5 t en kan een hefhoogte tot 5,85 m bereiken.  

Met een breedte van 1,80 m en minder dan 2 hoogte is het met deze compacte machine mogelijk om onder poortopeningen te rijden en gemakkelijk te manoeuvreren op overvolle werven. Dankzij een draaicirkel van 3,30 m en de 3 beschikbare stuurmodi is ze uitstekend manoeuvreerbaar.

Starre verreiker 3 ton - 9 m huren

verreiker 3 ton 9 m

 

De verreiker 3 ton wordt verhuurd met uitschuifbare arm, zonder stabilisatoren. Deze verreiker kan men huren voor alle toepassingen in de bouwsector, vooral op bouwplaatsen voor middelhoge gebouwen.  Hij is gebruiksvriendelijk, comfortabel en veilig. 

De verreiker heeft een ruime cabine met een uitstekende zichtbaarheid en alle belangrijke bedieningselementen bevinden zich binnen handbereik. Hij heft tot 9 meter. Deze verreiker is verkrijgbaar met bak en palletvorken.

Starre verreiker 3,5 ton - 13 m huren

verreiker 3.5 T - 13 m

 

De verreiker 3,5 ton is een heftruck met uitschuifbare arm, met stabilisatoren. Deze verreiker huren is ideaal voor alle toepassingen in de bouwsector, vooral op bouwplaatsen voor middelhoge gebouwen. 

De starre verreiker 13m is gebruiksvriendelijk, comfortabel en veilig.  De verreiker heeft een ruime cabine met een uitstekende zichtbaarheid en alle belangrijke bedieningselementen bevinden zich binnen handbereik.  Hij heft tot 12,55 meter. Deze verreiker is verkrijgbaar met bak en palletvorken.

Starre verreiker 4 ton - 18 m huren

verreiker 4 t - 18 m


De verreiker 4T - 18 m voldoet aan alle behoeften op de bouwplaats. De heftruck met uitschuifbare arm en stabilisatoren is gebruiksvriendelijk, comfortabel, wendbaar en precies. Alle bedieningselementen zitten binnen handbereik in de comfortabele bestuurderscabine. Met deze verreiker werk je efficiënt en veilig. Deze verreiker is verkrijgbaar met bak en palletvorken.

Waarom een roterende verreiker huren?

Een roterende verreiker combineert de mobiliteit van een verreiker met het hijsvermogen van een kraan. De machine is vlot verplaatsbaar, stelt zich in enkele minuten op en heeft een aantrekkelijk hefvermogen. Voldoende voor de aanvoer van de meeste bouwmaterialen, en ook aangepast aan de montage. Zo win je aan productiveit en snelheid. De roto-verreiker combineert de functies van 3 machines in 1: verreiker, hoogwerker en kraan. 

De roterende verreiker kan je inzetten voor een waaier van toepassingen in bouw en industrie. Door de krabsturing is de machine heel wendbaar en kan je ze gebruiken op moeilijk te bereiken plaatsen. Bovendien is de machine, door de verschillende aanbouwdelen, heel geschikt voor het transporteren van materiaal, zowel horizontaal als verticaal. 

De comfortabele cabine met breed zicht op de werkzaamheden zorgt voor extra veiligheid en is uitgerust met een gebruiksvriendelijk multifunctioneel scherm en tiltbare stoel.

Roterende verreiker 4 ton - 18 m huren

roto-verreiker 4 t - 18 m

 

Huur de roterende verreiker 18 m voor alle hef- en hijswerken in bouw en industrie met een hefhoogte tot 18 m. 

De roto-verreiker heeft een maximale reikwijdte van 14,25 meter en een hefhoogte van 18 m. De hefcapaciteit is 4 ton. Hij heeft een elektronisch geregelde hydrostatische transmissie, automatische nivelleringscorrector en zwenkbare stabilisatoren.

De roterende verreikers zijn van de laatste generatie, en zijn conform aan alle veiligheids- en milieunormen. De motoren voldoen aan de hoogste emissieklasse STAGE 5. Hiermee zet je nieuwe, gebruiksvriendelijke en emissiearme toestellen op je bouwwerf.

Roterende verreiker 6 ton - 26 m huren

roto-verreiker 6 t - 26 m

 

Deze roto-verreiker 6 ton - 26 m is zeer wendbaar en inzetbaar op moeilijk te bereiken plaatsen met een hefhoogte tot 26 m en een maximaal reikwijdte van 22,2 m. 

Je kan deze roterende verreiker huren voor al je materieelbehandeling op de werf, en voor de montage van complexe structuren.

De comfortabele cabine met breed zicht op de werkzaamheden zorgt voor extra veiligheid en is uitgerust met een gebruiksvriendelijk multifunctioneel scherm en tiltbare stoel.

Klaar om een verreiker te huren?

Ben je voldoende ingelicht? Bekijk dan nu alle verreikers in het Huurland-gamma. 
Toch nog wat meer info nodig? Contacteer ons en we geven je graag de nodige uitleg. 

Maak kennis met onze verreikeropleiding

Huurland organiseert ook verreikeropleidingen.  Tijdens de verreikeropleiding bij Huurland leer je op een professionele manier veilig, efficiënt en productief een verreiker te bedienen. Na afloop van de verreikeropleiding behaal je het attest 'verreikerrmachinist'.