Verreikers huren bij Huurland

Wil je een verreiker huren om materiaal te verplaatsen op hoogte?  Neem dan zeker contact op met Huurland. Huurland verhuurt een ruim aanbod kwalitatieve verreikers met werkhoogtes van 6 tot 18 meter en hefcapaciteiten van 2,5 tot 4 ton.

Ontdek de verschillende mogelijkheden en reken op ons professionele advies om de juiste verreiker te huren. De verreikers bij Huurland worden verhuurd voor zowel kortere als langere periodes. Ons ervaren team verhuuradviseurs staat steeds voor je klaar met deskundig advies en een uitmuntende service. 

Verreiker 2.5 ton 6m

Wanneer kan ik een verreiker huren?

Verreikers zijn krachtige en soepel manoeuvreerbare machines om zware lasten te tillen en te verplaatsen.

Een verreiker wordt ingezet in de bouw, landbouw, constructie van daken, industrie en bij opbouw en afbraak van evenementen

Bij het huren van een vereiker bij Huurland kan je verschillende aanbouwdelen krijgen zoals vorken en een schepbak. 

Onze eigen transporteurs brengen de machines tot bij jou op de werf binnen de 24u.

 

Praktische tips bij een verreiker huren

We kunnen je sneller helpen bij het huren van een verreiker wanneer je over volgende vragen al hebt nagedacht: 

  1. Welke werken wil je uitvoeren met de machine?
  2. Zijn de werken binnen of buiten?
  3. Hoe ziet de ondergrond eruit waarop gewerkt wordt? (hard, zacht, oneffen, vlak?)
  4. Welke gewicht moet ik verplaatsen?
  5. hoe hoog moet de machine kunnen heffen?
  6. Heeft de werkplek een beperkte doorrijhoogte of doorrijbreedte?
  7. Waar bevindt de werf zich en is ze toegankelijk voor levering?

Eens je die vragen hebt beantwoord, kan je kiezen uit onderstaande verreikers. 

Verreiker 2,5 ton - 6 m huren

Verreiker 2.5 ton 6m

 

De verreiker MT 625 H wordt verhuurd voor toepassingen op bouwwerven en renovaties in de laagbouw. Je kan deze verreiker ook huren voor kleinere evenementen. De verreiker MT 625 H van Manitou heeft een hefcapaciteit van 2,5 t en kan een hefhoogte tot 5,85 m bereiken.  

Met een breedte van 1,80 m en minder dan 2 hoogte is het met deze compacte machine mogelijk om onder poortopeningen te rijden en gemakkelijk te manoeuvreren op overvolle werven. Dankzij een draaicirkel van 3,30 m en de 3 beschikbare stuurmodi is ze uitstekend manoeuvreerbaar.

Verreiker 3 ton - 9 m huren

verreiker 3 ton 9 m

 

De verreiker MT 932 van Manitou wordt verhuurd met uitschuifbare arm, zonder stabilisatoren. Deze verreiker kan men huren voor alle toepassingen in de bouwsector, vooral op bouwplaatsen voor middelhoge gebouwen.  Hij is gebruiksvriendelijk, comfortabel en veilig. 

De Manitou heeft een ruime cabine met een uitstekende zichtbaarheid en alle belangrijke bedieningselementen bevinden zich binnen handbereik. Hij heft tot 9 meter. Deze verreiker is verkrijgbaar met bak en palletvorken.

Verreiker 3,5 ton - 13 m huren

 

De verreiker MT1335 is een heftruck met uitschuifbare arm, met stabilisatoren. Deze verreiker huren is ideaal voor alle toepassingen in de bouwsector, vooral op bouwplaatsen voor middelhoge gebouwen. 

De starre verreiker 13m is gebruiksvriendelijk, comfortabel en veilig.  De verreiker heeft een ruime cabine met een uitstekende zichtbaarheid en alle belangrijke bedieningselementen bevinden zich binnen handbereik.  Hij heft tot 12,55 meter. Deze verreiker is verkrijgbaar met bak en palletvorken.

Verreiker 4 ton - 18 m huren


De verreiker 4T - 13 m voldoet aan alle behoeften op de bouwplaats. De heftruck met uitschuifbare arm en stabilisatoren is gebruiksvriendelijk, comfortabel, wendbaar en precies. Alle bedieningselementen zitten binnen handbereik in de comfortabele bestuurderscabine. Met deze verreiker werk je efficiënt en veilig. Deze verreiker is verkrijgbaar met bak en palletvorken.

Maak kennis met onze verreikeropleiding

Huurland organiseert ook verreikeropleidingen.  Tijdens de verreikeropleiding bij Huurland leer je op een professionele manier veilig, efficiënt en productief een verreiker te bedienen. Na afloop van de verreikeropleiding behaal je het attest 'verreikerrmachinist'.