Een bouwdroger huren bij Huurland

Waarom een bouwdroger huren?

Lopen de bouwwerken vertraging op doordat de chape nog niet droog is of de pleisterwerken nog niet uitgedroogd zijn? Heb je vocht in huis, last van waterschade of schimmels op de muur?

Je kan dit probleem eenvoudig verhelpen door een bouwdroger te huren bij Huurland. Of het nu gaat om een bouwdroger huren bij vochtproblemen, een bouwdroger huren bij het drogen van nieuwbouwwoningen of een bouwdroger huren bij renovatiewerken, Huurland kan je zeker helpen.

Bij Huurland hebben we al meer dan 45 jaar ervaring met het uitdrogen van woningen en werven. We drogen meer dan 2000 werven per jaar en hebben meer dan 300 bouwdrogers te huur vanuit stock. 

Tips en tricks bij het huren van een bouwdroogcombinatie

In het filmpje hieronder leggen we je glashelder uit waarom een bouwdroger huren zo belangrijk is. 

Welke bouwdroger kies ik best?

Of je een grote of een kleine bouwdroger huurt, hangt af van tal van factoren. In dit korte overzicht tonen we je duidelijk welke bouwdroger je nodig hebt voor jouw project. We laten je ook zien dat een bouwdroger installeren eigenlijk kinderspel is. 

Waarom een ventilator huren bij een bouwdroger?

Wanneer je een ventilator plaatst, zal de lucht beter circuleren en alle hoeken en moeilijke bereikbare plaatsen gemakkelijker uitdrogen. De snelle luchtstroom langs het materiaal zorgt voor een snellere verdamping. Het korte filmpje hieronder zet alle feiten op een rijtje. 

Waarom verwarming huren bij een bouwdroger?

In het filmpje hieronder overtuigen we je van het nut van extra verwarming bij een bouwdroger. 

We tonen je de verschillende mogelijkheden en maken met enkele overzichtelijke visuals duidelijk hoe verwarming het rendement van je bouwdroger verhoogt. 

 

 

Bouwdrogerkit Huurland

Met de bouwdrogerconfigurator van Huurland kan je meteen zelf ontdekken welke combinatie het beste past voor jouw project. 

Een bouwdroger huren in combinatie met een ventilator/verwarming biedt je bovendien een onmiddellijke korting van 10%.

Heb je voldoende info om je bouwdroger te huren? Bekijk dan alle bouwdrogers, verwarmingsmateriaal en ventilatie in het Huurland-gamma. 

Wil je toch nog extra inlichtingen? Contacteer ons en we geven je graag de nodige uitleg.