Graafmachine, minigraver, bobcat en dumper huren

Minigraver huren en andere graafmachines bij Huurland

Bij Huurland kan je een groot aanbod aan graafmachines en minigravers huren. Ons aanbod bestaat onder meer uit minigravers, bobcats, dumpers, walsen en grondtransportbanden. Huurland zorgt steevast voor een goed onderhoud van de graafmachines te huur. Wij vormen graag uw ervaren partner op gebied van graafmachines huren, minigravers huren, bobcats huren, dumpers huren, walsen huren en grondtransportbanden huren. Huurland beschikt behalve over een groot aanbod machines en bijhorende onderdelen, alsook over de nodige expertise van een professioneel team techniekers. 

Minigraver huren

Minigraver huren
 Omschrijving            Type      Bakken (cm)    Snelwissel
Graafmachine 1000kg         U10-3 / E10         20/40/80       CW00
Graafmachine 2500kg            KX61-3         25/50/120       CW05
Graafmachine 3500kg             U35-3         30/60/140       CW05
Graafmachine 5500kg             U55-4         35/60/150           CW10
Graafmachine 8000kg           KX080-4         35/80/150       CW10

* Graafkraantjes kunnen worden uitgerust met puinbakbreekhamersgrondboor, sorteergrijper, tegelklemhefunit, rippertand, mechanische klem voor EBEMA dallen...

Wil je een minigraver huren? Bekijk dan snel het ruime aanbod minigravers en accessoires te huur bij Huurland. In het aanbod minigravers te huur, bieden we compacte graafmachines vanaf 1 ton tot 8 ton. Een minigraver huren is perfect voor werken in kleinere ruimtes, maar ook in bouw- en tuinprojecten. 

Onze minigravers kunnen geleverd worden met verschillende aanbouwdelen waardoor de minigraver multi-inzetbaar is. Je kan eenvoudig onze graafmachine huren voor zowel korte als langdurige rojecten. Reken op de professionele service van Huurland wanneer je een minigraver huren wil.

Bobcat huren

Bobcat huren

Omschrijving

         Type       Aandrijving     Gewicht (kg)
Compactlader 2,5 ton - Bobcat          S130          Wielen          2500
Compactlader 2,5 ton - Bobcat          T450          Rupsen          2789
Kniklader Giant 1,5 ton         D263SW          Wielen          1560

Kniklader Giant 2,5 ton

Wiellader Kubota 4.5 ton

       V452TX

 

          Wielen

         Wielen

           2500

          4390


Wil je een bobcat huren of zoek je een wiellader of kniklader voor grondverzet? Neem dan snel een kijkje naar het ruime aanbod wielladers en bobcats te huur bij Huurland. Bij Huurland kan je vast de best geschikte wiellader of bobcat huren, . Kies ervoor om wielladers of compactladers te huren bij Huurland voor zowel korte als langdurige bouwprojecten en grondverzetwerken. Bij Huurland kan je wielladers en knikladers huren die heel eenvoudig getransporteerd kunnen worden of we brengen ze bij u op de werf of thuis.

Dumper huren

Dumper huren
Omschrijving + capaciteit     Aandrijving   Eigen gewicht (kg)        Brandstof
Dumper 800kg        Rupsen              640    Benzine / Diesel

Rupsdumper 550kg "High Tip"

Wieldumper 1200 kg "High Tip"

       Rupsen

        Wielen

            550

           1200

          Diesel

          Diesel

Dumper 3000kg "Swivel"

        Wielen

            2250           Diesel

Wil je een dumper huren? Bij Huurland kan je een ruim aanbod dumpers huren. Zowel bij bouwwerken, grondwerken als tuinaanleg kan het interessant zijn wieldumpers of rupsdumpers te huren. Voor het aanvoeren en afvoeren van bouwmateraal kan men een dumper huren. Ontdek snel de uitgebreide keuze aan dumpers bij Huurland. Bij het huren van dumpers is er keuze uit dumpers die kunnen hoog kippen of zijkippen. Er kan zowel gekozen worden voor dumpers huren met banden als rupsen. Om de gewichtsdruk op de grond te verdelen, zijn rupsdumpers perfect geschikt. Zowel voor korte als langdurige bouwprojecten, kan je bij Huurland terecht voor dumpers te huren.

Walsen huren

Walsen huren
Omschrijving              Gewicht (kg)      Breedte (cm)          Brandstof 
Loopwals                   650             70           Diesel
Sleuvenwals                  1500           82         Diesel
Zitwals                  2500            120           Diesel


Wil je een wals huren? Dan heb je bij Huurland zowel keuze uit loopwalsen als zitwalsen. Of je nu een wals huren wil voor een korte of lange periode, bij Huurland kan je steeds terecht. Ons professioneel team techniekers helpt je graag verder, zodat je zeker de beste wals huren zal. Door een wals te huren, kan je de grond steeds mooi stevig aanrollen. Kies voor walsen huren bij Huurland voor de verdichtingswerkzaamheden bij nieuwbouw en onderhoudswerken. Bij Huurland kan je een wals huren die zowel compact is, wendbaar, efficiënt en over een hoog werkvermogen beschikt. Met Huurland wordt een wals naar keuze tijdig bij je bezorgd en opgehaald. Reken op onze professionele service.

Grondtransportband of grondzeef huren

Grondtransportband of grondzeef huren
Omschrijving                Lengte (m)      Aandrijving

Transportband 

mobiele grondzeef

       3m - aaneenschakelbaar

       200 cm x 131 cmx 140 cm

    220V/0,37KW

    220V

Wil je een grondtransportband of grondzeef huren? Kies dan voor de professionele dienstverlening van Huurland. Wij bienden een grondtransportband te huur van 3 meter lang die aaneenschakelbaar is en over een aandrijving van 220V/0,37KW beschikt. Moet je grote hoeveelheden bouwafval en grond kunnen verplaatsen bij je bouwproject? Door een grondtransportband te huren bij Huurland worden deze klussen in geen tijd geklaard. De grondtransportbanden beschikken over een robuuste en degelijke uitwerking zodat ze geschikt zijn voor uiteenlopende toepassingen zoals grondwerken en afbraakwerken. Grondtransportbanden huren wordt vaak gecombineerd met minigravers huren. Voor beide kan je bij Huurland terecht. 

Wil je een grondzeef huren? De mobiele schudzeef is ideaal voor kleine zeefwerken zoals het zeven van een teeltlaag, compost, .... Het is de ideale zeefmachine om na de bouw, de grond rond de woning zuiver te maken. Bij de grondzeef kan je best een minigraver of kompaktlader huren om de zeef te vullen.