Schilderwerken

Heeft u een werf, woning of fabriekshal te schilderen? Een gevel, tuinhuis of buitenschrijnwerk? Of moet het dak behandeld worden?  Met kwast en borstel kan dit heel tijdrovend zijn. Een airless verspuitmachine kan hier de oplossing zijn. Door het airless-systeem werkt u zonder hinderlijke verstuiving én gebruikt u minder verf! Plus: het resultaat is beter dan met een borstel, omdat u een mooie, uniforme laag krijgt. Bovendien is het ook nog eens gezonder!

  • Afplakken is noodzakelijk en dient u grondig te doen als u met een airless verfspuitmachine werkt. Maar de tijd die u daarvoor nodig heeft, weegt niet op tegen het sneller werken. 
  • Dankzij het ingebouwde automatisch zelfreinigend systeem wordt het pistool, de pomp, de filter en de slang gemakkelijk gereinigd. Huurland geeft u daarover de nodige uitleg geven, zodat u probleemloos aan de slag kan. 
  • Voor het schilderen van kleine en grote projecten voor zowel binnen als buiten biedt Huurland 2 types verfspuitmachines aan. Alle courante spuitkoppen voor verschillende verfsoorten zijn ter beschikking.

1. Type Graco Ultra Max II voor het verfspuiten van latex verven, dunne tot medium dikke verven.  Ideaal geschikt voor binnen- en buitenprojecten met lichte verven. 
Bekijk hier de video's van ingebruikname en laat u overtuigen hoe eenvoudig het is.


2. Type Graco Mark V voor grote projecten, zowel binnen als buiten. Deze machine is geschikt voor dikkere materialenwaaronder ook brandvertragende verven en verspuitbare pleisters. 
Bekijk hier de video's voor ingebruikname van de Mark V.