Schilderwerken

Heeft u een werf, woning of fabriekshal te schilderen? Een gevel, tuinhuis of buitenschrijnwerk? Of moet het dak behandeld worden?  Met kwast en borstel kan dit heel tijdrovend zijn. Huur dan een airless verspuitmachine  kan hier de oplossing zijn.

Dankzij het airless-systeem van de airless verfspuitmachine werkt u zonder hinderlijke verstuiving én gebruikt u minder verf!  Plus: het resultaat is beter dan met een borstel, omdat u een mooie, uniforme laag krijgt. Bovendien is het ook nog eens gezonder!  In de filialen adviseren we u graag welke airsless verfspuitmachine u best kan huren en welke spuittips best van toepassing zijn. 

 

Enkele tips bij de huur van verfmachines

  • Afplakken is noodzakelijk en dient u grondig te doen als u met een airless verfspuitmachine werkt. Maar de tijd die u daarvoor nodig heeft, weegt niet op tegen het sneller werken. 
  • Dankzij het ingebouwde automatisch zelfreinigend systeem wordt het pistool, de pomp, de filter en de slang gemakkelijk gereinigd. Bij het huren van een verfspuittoestel geeft Huurland u daarover de nodige info geven, zodat u probleemloos aan de slag kan. 
  • Voor het schilderen van kleine en grote projecten voor zowel binnen als buiten kan u 2 types verfspuitmachines huren. Alle courante spuitkoppen voor verschillende verfsoorten zijn ter beschikking.
verfspuitmachines huren

verfspuitmachines huren

1. Type Graco Ultra Max II voor het verfspuiten van latex verven, dunne tot medium dikke verven.  Ideaal geschikt voor binnen- en buitenprojecten met lichte verven. 

2. Type Graco Mark V voor grote projecten, zowel binnen als buiten. Deze machine is geschikt voor dikkere materialenwaaronder ook brandvertragende verven en verspuitbare pleisters.