Graafmachine, minigraver, bobcat, kniklader en dumper huren

Minigraver huren en andere graafmachines bij Huurland

Bij Huurland kan je een groot aanbod aan graafmachines en minigravers huren. Ons aanbod bestaat onder meer uit minigravers, wielladers, knikladers, dumpers, walsen en grondtransportbanden. Huurland zorgt steevast voor een goed onderhoud van de graafmachines te huur. Wij worden graag jouw ervaren partner op gebied van graafmachines huren, minigravers huren, bobcats huren, dumpers huren, walsen huren en grondtransportbanden huren. Huurland verhuurt een groot aanbod machines en bijhorende onderdelen, en beschikt bovendien over de nodige expertise van een professioneel team verhuurmedewerkers en techniekers. 

Praktische tips bij een minigraver huren

We kunnen je sneller helpen bij het huren van een grondverzetmachine als je over volgende vragen al hebt nagedacht: 

  1. Welke werken wil je uitvoeren met de machine?
  2. ZIjn de werken binnen of buiten?
  3. Hoe ziet de ondergrond eruit waarop gewerkt wordt? (hard, zacht, oneffen, vlak?)
  4. Welke afstand moet je overbruggen om aarde weg te voeren?
  5. Welk gewicht moet je kunnen verplaatsen?
  6. Heeft de werkplek een beperkte doorrijhoogte of doorrijbreedte?
  7. Waar bevindt de werf zich en is ze toegankelijk voor levering?

Eens je die vragen hebt beantwoord, kan je kiezen uit onderstaande graafmachines, minigravers, bobcats of dumpers. 

Minigraver huren

Minigraver huren

 

 Omschrijving

Bakken (cm)

Snelwissel

Graafmachine 1 ton

20/40/80

CW00

Graafmachine 1,6 ton

20/40/80

CW05

Graafmachine 1,7 ton

25/45/90

CW05

Graafmachine 2,5 ton

25/50/120

CW05

Graafmachine 2,5 ton sloop-sorteergrijper

25/50/120

CW05

Graafmachine 3,5 ton

30/60/140

CW05

Graafmachine 5,5 ton

35/60/150

CW10

Graafmachine 8 ton

35/80/150

CW10

Graafmachine 13 ton

50/80/180

CW20

Wil je een minigraver of graafmachine huren? Bekijk dan snel het ruime aanbod minigravers en accessoires te huur bij Huurland. In het aanbod minigravers te huur, bieden we compacte graafmachines vanaf 1 ton tot 8 ton. Een minigraver huren is perfect voor werken in kleinere ruimtes, maar ook in bouw- en tuinprojecten.  Graafkraantjes kunnen worden uitgerust met puinbakbreekhamersgrondboor, sorteergrijper, tegelklemhefunit, rippertand, mechanische klem voor EBEMA dallen...

Onze minigravers kunnen geleverd worden met verschillende aanbouwdelen waardoor de minigraver multi-inzetbaar is. Je kan eenvoudig onze graafmachine huren voor zowel korte als langdurige projecten. Reken op de professionele service van Huurland wanneer je een minigraver huren wil.

Wiellader of kniklader huren

wiellader of kniklader huren

 

Omschrijving

Aandrijving

Gewicht (kg)

Kniklader 1,5 ton 

Wielen

1560

Kniklader 2,2 ton - ELEKTRISCH

Wielen

2400

Kniklader 2,5 ton

Wielen

2500

Kompaktlader 2,5 ton

Rupsen

2789

Wiellader 4.5 ton

Wielen

4390


Wil je een bobcat huren of zoek je een wiellader of kniklader voor grondverzet? Neem dan snel een kijkje naar het ruime aanbod wielladers en bobcats te huur bij Huurland. Bij Huurland kan je vast de best geschikte wiellader of bobcat huren, Kies ervoor om wielladers of kompaktladers te huren bij Huurland voor zowel korte als langdurige bouwprojecten en grondverzetwerken. Bij Huurland kan je wielladers en knikladers huren die heel eenvoudig getransporteerd kunnen worden of we brengen ze bij je op de werf of thuis

Dumper huren

dumper huren

Omschrijving + capaciteit

Aandrijving

Eigen gewicht (kg)

Brandstof

Motorkruiwagen 300 kg

Wielen

300 kg

Benzine

Motorkruiwagen 300 kg

Wielen

300 kg

Elektrisch

Rupsdumper 550kg "High Tip"

Rupsen

550 kg

Diesel

Dumper 800kg

Rupsen

640 kg

Benzine/ diesel

Wieldumper 1,2 ton "High Tip"

Wielen

1200 kg

Diesel

Rupsdumper 2,5 ton

Rupsen

2700 kg

Diesel

Wieldumper 3 ton "Swivel"

Wielen

2250 kg

Diesel

Wieldumper 6 ton

Wielen

4500 kg

Diesel

Wil je een dumper huren? Bij Huurland vind je een ruim aanbod. Zowel bij bouwwerken, grondwerken als tuinaanleg kan het interessant zijn wieldumpers of rupsdumpers te huren. Voor het aanvoeren en afvoeren van bouwmateraal kan men een dumper huren. Ontdek snel de uitgebreide keuze aan dumpers bij Huurland. Bij het huren van dumpers is er keuze uit dumpers die kunnen hoog kippen of zijkippen. Je kan kiezen voor dumpers huren met banden of met rupsen. Om de gewichtsdruk op de grond te verdelen, zijn rupsdumpers perfect geschikt. Zowel voor korte als langdurige bouwprojecten kan je bij Huurland terecht om dumpers te huren.

Walsen huren

walsen huren

Omschrijving

Gewicht (kg)

Breedte (cm)

Brandstof

Dubbele loopwals

650

70

Diesel

Sleuvenwalt met afstandsbediening 

1500

82

Diesel

Dubbele zitwals

2500

120

Diesel

Wil je een wals huren? Dan heb je bij Huurland zowel keuze uit loopwalsen als zitwalsen. Of je nu een wals huren wil voor een korte of lange periode, bij Huurland kan je steeds terecht. Ons professioneel team techniekers helpt je graag verder, zodat je zeker de beste wals huren zal. Door een wals te huren, kan je de grond steeds mooi stevig aanrollen. Kies voor walsen huren bij Huurland voor de verdichtingswerkzaamheden bij nieuwbouw en onderhoudswerken. Bij Huurland kan je een wals huren die zowel compact is, wendbaar, efficiënt en over een hoog werkvermogen beschikt. Met Huurland wordt een wals naar keuze tijdig bij je bezorgd en opgehaald. Reken op onze professionele service.

Grondtransportband of grondzeef huren

grondtransportband huren

Omschrijving

Lengte (m)

Aandrijving

Transportband 

3m - aaneenschakelbaar

220V/0,37KW

Mobiele grondzeef op trailer

365 cm x 180 cm x 196 cm

230V/0,52 KW

Wil je een grondtransportband of grondzeef huren? Kies dan voor de professionele dienstverlening van Huurland. Wij bieden een grondtransportband te huur van 3 meter lang die aaneenschakelbaar is en over een aandrijving van 220V/0,37KW beschikt. Moet je grote hoeveelheden bouwafval en grond kunnen verplaatsen bij je bouwproject? Door een grondtransportband te huren bij Huurland worden deze klussen in geen tijd geklaard. De grondtransportbanden beschikken over een robuuste en degelijke uitwerking zodat ze geschikt zijn voor uiteenlopende toepassingen zoals grondwerken en afbraakwerken. Grondtransportbanden huren wordt vaak gecombineerd met minigravers huren. Voor beide kan je bij Huurland terecht. 

Wil je een grondzeef huren? De mobiele schudzeef is ideaal voor kleine zeefwerken zoals het zeven van een teeltlaag, compost, .... Het is de ideale zeefmachine om na de bouw, de grond rond de woning zuiver te maken. Bij de grondzeef kan je best een minigraver of kompaktlader huren om de zeef te vullen. 

MAAK KENNIS MET ONZE OPLEIDING MINIGRAVER

Huurland organiseert ook minigraveropleidingen.  Tijdens de opleiding minigraafmachine bij Huurland leer je op een professionele manier veilig, efficiënt en productief werken met een minigraver. Na afloop van de heftruckopleiding behaal je het attest 'bestuurder minigraafmachine'.