Stroomgroepen en mobiele verlichting huren

Wil je een stroomgroep huren? Neem dan zeker contact op met Huurland. Bij Huurland vind je een ruim aanbod energiezuinige, geluidsgedempte generatoren voor op bouwwerven, evenementen, noodstroom, industrie. Zo kan je onder meer mobiele stroomgroepen monofasig van 2 tot 5,5 kVA en dieselagregaten van 20 tot 100 kVA huren. Ontdek de verschillende mogelijkheden en reken op ons professionele advies om de juiste generator en accessoires te huren. De stroomgroepen bij Huurland zijn te huur voor zowel kortere als langere periodes. Vraag zeker naar de langetermijn kortingen. 

Ons ervaren team staat steeds voor je klaar met deskundig advies en een uitmuntende service. Laat ons weten wat er allemaal hoeveel stroom moet hebben, en we begeleiden u naar de huur van de juiste stroomgroep. 

Ook in ons gamma bieden we stroomverdeelkasten, verlengkabels, mobiele tanks en mobiele verlichting  te huur aan. We begeleiden u graag bij het opstellen van een betrouwbare, tijdelijke, mobiele stroominstallatie.

 

Generator diesel tot 100KVA huren

Huurland verhuurt generatoren van 2 tot 100 KVA als noodstroom, voor werven en evenementen. Deze compacte dieselaggregaten hebben een maximum vermogen tot 100 KVA. Huur de stroomaggregaat voor  bouwwerven, bv. voor de aandrijving van een torenkraan of verwarmingsprojectenof als noodstroom  of tijdelijke stroomvoorziening in de industrie of op evenementen. De stroomgroepen kunnen gekoppeld worden aan een externe tank tot 2000 L voor een langere autonomie. 

De stroomgroep 12 kVA kan op een aanhangwagen geplaatst worden en zo zelf vervoerd worden, de stroomgroepen > 20kVA leveren wij ter plaatse. 

Ontdek de verschillende mogelijkheden en reken op ons professionele advies om de juiste stroomaggregaat te huren. De stroomgroepen bij Huurland zijn te huur voor zowel kortere als langere periodes. Vraag zeker naar de langetermijnkortingen. Ons ervaren team staat steeds voor je klaar met deskundig advies en een uitmuntende service. 

Omschrijving          Vermogen         Interne tank* (L)
Generator 12KVA          12KVA                 58
Generator 20KVA          18KVA               100
Generator 35KVA          30KV               330
Generator 45KVA          36KV               330
Generator 60KVA          60KVA               288
Generator 100KVA        100KVA               592

* Op alle driefasige dieselaggregaten kan een externe brandstoftank worden aangesloten

lichtmastduo.jpg

mobiel stroomverlichting huren

Bij Huurland kan je een groot aanbod aan mobiele verlichting hurenDe mobiele lichtmast kan je huren voor gebruik op werven, parkings, evenementen, en in de industrie.   De lampen van 6x 150 Watt LED zijn ecologisch en energiezuinig waardoor de lichtmast een zeer grote autonomie heeft en de beste keuze is voor uw inhuurprojecten.

Huurland zorgt voor een goed onderhoud van de machines te huur. Wij vormen graag uw ervaren partner op gebied van mobiele verlichting en generatoren huren. Huurland beschikt behalve over een groot aanbod machines alsook over de nodige expertise van een professioneel team techniekers. 

 

 

Generator benzine tot 12KVA huren

Huurland verhuurt  monofasige mobiele generatoren van 2 tot 5,5 kVA als tijdelijke stroomvoorziening. Huur deze stroomgroepen voor op kleinere werven of als back-up voor kantoren.  Ook op evenemententen of op de camping kan je deze handige stroomgeneratoren huren bij Huurland. 

Omschrijving

Vermogen

Interne tank (L)

  Generator 2KVA (230V) *

1500W

7,7

  Generator 3KVA (230V)         

2800W

13

  Generator 3,5KVA (230V)         

3500W

6

  Generator 5,5KVA (230V)

5300W

6

* Generator met gestabiliseerde voeding (ideaal voor computers, kassa 's,...)